3 kommenttia

  • Upi Heinonen sanoo:

    Suuresti arvostamani valtiomiessarjan poliitikko ja vaikuttaja puhuu painavia sanoja ihmiskunnan kohtalon kysymyksestä sekä arvioi poliittista päätöksentekoa ja kulttuuria kiihkottomasti pitkän kokemuksen nojalla. Hän myös patistaa kirkkoa vahvistamaan yhteiskunnallista rooliaan ja ottamaan kantaa mm. ilmastonmuutokseen ja eriarvoistumiskehitykseen. Erityisesti olin hyvilläni Salolaisen kannanotosta, että kirkko voisi ruveta saarnaamaan kerskakulutusta vastaan. Kohtuus ja kultainen keskitie ovat hyviä elämänohjeita.

  • Jouko Halttunen sanoo:

    Erikoista että Salolainen puhuu turvesoista ja avohakkuista mutta ei sanaakaan hiilenpoltosta kotikaupunkinsa voimalaitoksissa. Onko se vanhuuden tuomaa lähinäkösokeutta.?

  • Jouko Halttunen sanoo:

    Salolainen on tyypillinen pääkaupunkiseutulainen joka haluaa estää ilmastonmuutoksen muiden kukkarolla kunhan omaan kukkaroon ei kosketa. Jos pääkaupunkiseutu luopuisi hiilenpoltosta nousisi sähkö- ja kaukolämpö 20-30%. Siksi Salolainenkaan ei puhu kivihiilenpoltosta vaan metsien hakkuista, turpeenpoltosta ym koska sen maksaa mut kuin itse. Hän ei puhu pääkauunkiseudun hulevesistä ja lumikuormista jotka kipataan suoraan mereen vaan maatalouden päästöistä koska hulevesien päästöihin ei haluta koskea, sehän edellyttäisi niiden puhdistamista. Ja vesilasku nuoisis myös Salolaisen kukkarossa. Kannattaa lukea LUKEn pääjohtajan puheenvuoro, siiinä on asiaa, Salolaine puhuu vain poliitikon propagandaa.